Top 15 Niagara Falls Views i 2023

Vi besøger Niagara Falls mindst en gang om året, fordi vi bor kun 60 minutter væk fra Canadas mest populære attraktioner, og vi har set alle de bedste udsigter over Niagara Falls. Fra restauranter til udsigtspunkter og fra værelser med udsigt over vandfaldene til tårnene er der så mange måder at nyde dette naturlige vidunder på. Hvis du planlægger at besøge Niagara Falls, skal du sørge for at tilføje disse synspunkter til din bucket list.

Topudsigt over Niagara Falls

Beliggende langs grænsen mellem staten New York og Ontario, Canada, tiltrækker Niagara Falls millioner af besøgende hvert år. Mens den bedste udsigt over Niagara Falls er fra Ontario-siden, samler vi alle udsigterne fra hver side af grænsen for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold.

Planlægger du din rejse til Niagara Falls nu?

Her er nogle af de bedste ture til dig Den bedste udsigt over Niagara Falls.

De vigtigste aktiviteter og ture i Niagara Falls:

1 – Table Rock Welcome Center (Canada)

Den bedste udsigt over Niagara Falls Table Rock Welcome Center

Table Rock Center er et fantastisk sted at tage hen først for at få en naturskøn udsigt over Horseshoe Falls. Beliggende lige på kanten, hvor vandfaldene styrter ned i Niagara Gorge, vil det blæse dit sind.

Fra dens udsigtsplatform hører du et rungende brøl, mens du mærker tågen, og du kan næsten række ud og røre ved vandet. Ved udsigtspunktet står du lige i vandkanten.

2 – Skylon Tower (Canada)

Den bedste udsigt over Niagara Falls er Skylon Tower

For den bedste udsigt over Niagara Falls fra oven skal du gå til Skylon Tower. Observationsdækket står på 775 fod og tilbyder panoramaudsigt over Horseshoe Falls, byen Niagara, Bridal Veil Falls og American Falls.

Book et måltid på den roterende restaurant i den roterende spisestue, der roterer 360 grader. Eller du kan besøge dets observationsdæk, som byder på en uovertruffen udsigt over alle tre vandfald plus Niagara Falls, Goat Island og Niagara Gorge. Dette er stedet, hvor du kan tage dine fantastiske billeder med dig hjem.

Du kan komme til Skylon Tower via WeGo Bus, og der er en parkeringsplads lige ved tårnet.

3. Helikoptertur

Den bedste udsigt over en helikoptertur til Niagara Falls

Hvis du vil opleve adrenalinen ved at se Niagara Falls fra et fugleperspektiv, så tag en helikoptertur. Niagara Helicopters tilbyder ture i områderne omkring vandfaldene.

Turen tager dig over Whirlpool Rapids, Rainbow Bridge og selvfølgelig selve det majestætiske Niagara Falls. Gør dit kamera klar, for denne luftfoto viser vandfaldenes store størrelse og skønhed, et minde, der uden tvivl vil vare hele livet. Book din helikopterflyvning nu!

4. Hornblower (Canada) eller Maid of the Mist (USA)

Den bedste udsigt over Niagara Falls

En af de bedste måder at se Niagara Falls på er fra vandet, en Hornblower-bådtur på den canadiske side eller en Maid of the Mist-bådtur på den amerikanske side. Denne tur tager dig gennem Niagara Gorge for en fantastisk udsigt over Rainbow Bridge, Niagara Falls State Park, American Falls og Bridal Veil, før du går direkte til Horseshoe Falls Basin.

Ikke alene er dette en af ​​de bedste ting at gøre i Niagara Falls, men det giver dig også en af ​​de mest tætte og personlige udsigter over Niagara Falls. Regnponchoer leveres for at forhindre dig i at blive for våd i tågen, når du står på den udendørs udsigtsplatform. Men bare rolig, hvis du ikke vil blive våd, kan du holde dig tør inde i båden. Ture afgår regelmæssigt fra begge sider af grænsen. Du kan booke det tidligt her.

5. Journey Behind the Falls (Canada)

Den bedste tur til at se Niagara Falls er bag vandfaldene

For en unik udsigt over Niagara Falls, gå tilbage til Table Rock Center for Journey Behind the Falls. Dette Niagara-vartegn fører besøgende ind i hjertet af Niagara Falls-hestesko gennem tunneller. Mens du udforsker tunnelerne, er der udsigtspunkter, der fører dig ud over vandfaldene, mens du mærker den rungende vibration fra de massive fald, der styrter foran dine øjne.

Eventyret stopper ikke der, fortsæt derefter udenfor til udsigtsplatformene ved foden af ​​vandfaldet, som tilbyder den bedste udsigt over Niagara og dets dybtgående vandfald lige foran dig. En tur bag vandfaldet er en fantastisk mulighed for at se vandfaldet tæt på. Kjoler leveres, da du bliver våd på denne tur.

6. Queen Victoria Park (Canada)

Den bedste udsigt over Niagara Falls er Queen Victoria Park

Smukt anlagt Queen Victoria Park ligger på den canadiske side overfor Niagara Falls Boardwalk. Det tilbyder en fantastisk udsigt blandt årstidens blomster og løv, og er et fantastisk sted for en picnic. Det er måske ikke så perfekt som den fantastiske udsigt på tværs af gaden fra hovedparken, men det giver en dejlig pause fra folkemængderne.

7. Niagara Skywheel

Bedste udsigt over Niagara Falls Niagara Skywheel

Et andet sted at besøge i Niagara er Niagara Skywheel. Denne klimakontrollerede tur er et 175 fod højt pariserhjul, der tilbyder en fantastisk udsigt over vandfaldene og det omkringliggende område. Hver lukket gondol kan rumme op til seks passagerer og er klimastyret.

Der er en konstant kommentar under udbruddene, og du har masser af tid til at tage dine billeder og nyde panoramaudsigten over det omkringliggende landskab.

8. Tunnelen ved Niagara Power Station

Den bedste udsigt over Niagara Falls er Niagara Falls Tunnel kraftværk

Tunnelen er den nyeste attraktion og det bedste sted at se de tre fald fra vandoverfladen. Det er en fantastisk 670 meter (2.200 fod) tunnel, der fører til et observationsdæk på Niagara-floden.

Bedste udsigt fra Niagara Falls hoteller

En af de bedste måder at nyde udsigten over Niagara Falls på er at booke et værelse med udsigt. Vi har boet i dem alle, hver med sit eget unikke perspektiv og en fantastisk udsigt. Du kan læse vores indlæg Hvor skal du bo i Niagara Falls for alle de bedste hoteller med fantastisk udsigt, men for at komme i gang er her vores to bedste valg.

Den bedste udsigt over Marriott Fallsview Resort, Niagara Falls

9. Marriott Fallsview Hotel & Spa

Dette er vores foretrukne sted at bo i Niagara Falls, Canada, og vi vender tilbage til det igen og igen. Det har den bedste udsigt over Niagara Falls, der er tættest på Horseshoe Falls. Mange af værelserne har gulv til loft-vinduer, der giver panoramaudsigt fra deluxe-værelserne med udsigt over vandfaldet. Der er intet bedre end at åbne gardinerne om natten og se lysshowet skinne fra dit eget værelse.

Marriott Fallsview-hotellet er forbundet med Embassy Suites, som har den bedste restaurant med en fantastisk udsigt over Niagara Falls, Keg Steakhouse.

10. Sheraton Fallsview Hotel

Bedste udsigt over Niagara Falls Sheraton Fallsview Hotel

Sheraton Fallsview Hotel ligger i Clifton Hill og tilbyder den bedste udsigt over American Falls og Bridal Veil Falls. Det ligger lige over for floden og tilbyder gæsterne et enestående udsigtspunkt til at nyde de naturlige vidundere fra værelserne med udsigt over vandfaldene med Juliet-balkoner. For vores fulde liste over de bedste landskabshoteller, læs vores indlæg Hvor skal du bo i Niagara Falls

Den bedste udsigt over Niagara Falls fra den amerikanske side

Mens den canadiske side har den bedste udsigt over Niagara Falls, er der stadig nogle gode udsigtspunkter på New York-siden, så lad os tage et kig.

11. Niagara Falls Observation Tower

Den bedste udsigt over Niagara Falls fra Observation Tower USA

Beliggende nær Prospect Point i Niagara Falls State Park, er det det tætteste du kan komme på American Falls på den amerikanske side. Vagttårnet strækker sig over Niagara-strædet og giver den bedste udsigt fra denne side. Det er et særligt godt sted at observere de turbulente strømfald, der fører op til vandfaldene.

Niagara Falls State Park er den ældste statspark i USA og byder på forskellige udsigtspunkter. Parken har adskillige observationsområder og vandrestier, der tilbyder forskellige udsigter over det omkringliggende område, herunder Vindens Cave.

12. Niagara Gorge Discovery Center

Beliggende i kort afstand fra vandfaldet, tilbyder Niagara Gorge Discovery Center interaktive udstillinger og udstillinger, der giver indsigt i Niagara Falls geologiske historie. Centret har også et udendørs observationsdæk, der har udsigt over kløften og giver delvis udsigt over vandfaldene.

13. Terrapin Point

Den bedste udsigt over Niagara Falls fra America's Terrapin Point

Terrapin Point, der ligger på Goat Island, er et af de bedste steder at se Horseshoe Falls fra den amerikanske side. Mærk kraften i vandet og tag nogle fantastiske billeder med uhindret udsigt.

14. Three Sisters Island

Den bedste udsigt over Niagara Falls fra Three Sisters Island, USA

Three Sisters Islands består af en række små øer forbundet med maleriske gangbroer. Øerne får deres navn fra legenden, der fortæller historien om tre indianske søstre, der modigt vovede sig ind i Niagara-flodens hurtige strømme og blev forvandlet til øer for at beskytte dem mod skade.

Besøgende kan få adgang til Three Sisters Islands fra Goat Island ved at krydse en anden gangbro. Når du når øerne, kan du tage en afslappet spadseretur langs velholdte stier og trægangbroer, der snor sig gennem frodige grønne områder og rundt om de maleriske Niagara-klipper.

15. Luna Island

Selvom det ikke er så kendt som nogle af de andre udsigtspunkter, tilbyder Luna Island en unik og intim oplevelse, da den naturskønne ø er beliggende midt i American Falls.

For at komme til Luna Island kan besøgende krydse en gangbro fra Goat Island, der forbinder de to øer. Vel fremme ved Luna Island kan du nyde uhindret udsigt over vandfaldene, da øen ligger lige på kanten af ​​vandfaldet. Nærheden til vandfaldene giver en spændende og fordybende oplevelse, hvor fossende vand fosser kun få meter væk.

Niagara eventyr kort

Bedste udsigt over Niagara Falls Niagara Adventure Pass

Når du besøger Niagara Falls, anbefaler vi stærkt at få Adventure Pass for at se alle de største attraktioner på én billet. Sælges gennem Niagara Gardens Du kan reservere Niagara Falls eventyr kort Giver dig rabat på adgang til Journey Behind the Falls, Hornblower, Whitewater Walk, Niagara’s Fury, Whirlpool Aero Car and Butterfly Conservatory med transport på WeGo People Mover til enhver aktivitet. Se anderledes Pakker og detaljer her. Til prisen er det det værd.

Sådan kommer du til Niagara Falls

Den bedste udsigt over Niagara Falls for at komme dertil

Buffalo Niagara International Airport (BUF), USA Den nærmeste lufthavn i USA ligger omkring 40 km væk. Du kan tage en taxa, leje en bil eller shuttle fra lufthavnen. For at komme til den canadiske side kan du enten køre eller gå over regnbuebroen.

På den canadiske side, Toronto Pearson International Airport (YYZ) Det er omkring 80 miles (130 km) fra Niagara. Vi anbefaler stærkt at leje en bil.

Hvis du kører fra USA, kan du tage I-90 (Interstate 90), hvis du kommer fra øst eller vest, eller I-79, hvis du kommer fra syd. Når du er tæt på, skal du følge skiltene mod Niagara Falls og Rainbow Bridge for at krydse grænsen.

Hvis du kommer fra Toronto, kan du tage Queen Elizabeth Way (QEW), som fører direkte til Niagara Falls.

På tur til Niagara Falls

Bedste udsigt over Niagara Falls touring

Niagara er meget let at komme rundt. Hvis du har et Adventure Pass, kan du hoppe på People Mover, som tager dig til alle de vigtigste attraktioner.
Det er også en meget gåbar by, hvor du kan slentre langs Niagara Falls Boardwalk, som er hovedpromenaden, der løber langs Niagara Gorge fra Clifton Hill. Hvis du kører, er der masser af parkering langs Niagara Parkway, men det kan være dyrt.

Planlæg din næste tur til Niagara Falls med disse ressourcer

Leave a Comment