Sådan finder du en korttidsleje i en ny by

Er du i tvivl om, hvordan du finder en korttidsudlejning? Med alle vores pendlerture har vi været igennem dusinvis af gange.

At navigere i verden af ​​korttidsudlejning kan føles som at gå i gang med en skattejagt. Hvis du nogensinde har drømt om at bytte dine velkendte omgivelser til et eksotisk sted eller en travl by, men gik i panik ved tanken om lange lejekontrakter, de ublu omkostningerne ved en langtidsleje på en ferieudlejningsside eller begrænsningerne ved hotelreservationer, du er kommet til det rigtige sted.

At finde et behageligt, godt placeret midlertidigt hjem, mens du er på farten, kan forvandle dine rejseoplevelser og bringe dig hjemmets komfort, selv tusindvis af kilometer væk. Når alt kommer til alt, er det vigtigt at have et behageligt og indbydende sted at hvile hovedet efter en dag med eventyr.

Men hvordan filtrerer du gennem støjen for at finde det perfekte sted, der rammer den rigtige balance mellem omkostninger, bekvemmelighed og bekvemmelighed? Frygt ikke, modige opdagelsesrejsende! Vi er her for at guide dig gennem denne labyrint og giver dig alle de værktøjer, du skal bruge for at sikre dig en korttidsleje, der passer til din stil, dit budget og din rejseplan.

Flyttedag - katte og papkasser

Vi har brugt utallige timer, mange kopper kaffe og iste på at dykke ned i nuancerne ved korttidsudlejning. Dette blogindlæg er kulminationen på vores opdagelser, bragt til dig som en omfattende guide, der vil få din søgen efter den perfekte korttidsleje til at føles som en skræmmende udfordring og mere som en spændende del af din rejse. Så spænd op og gør dig klar til et eventyr!

Lad os nu dykke ned og udforske alle muligheder for at finde den perfekte korttidsleje, uanset om du leder efter den Lejligheder til leje i Koreatownpå stranden i Miami, en lejlighed i Tamarindo, Costa Rica, eller i en lille by i Midtvesten.

Dit næste eventyr venter, og det starter med et godt sted at bo!

Sådan finder du en korttidsleje i en ny by

Denne artikel har til formål at guide dig gennem processen, fra først at sætte dit budget hele vejen til det sidste spring i troen og trykke på book nu-knappen, samtidig med at du sikrer, at du finder den perfekte korttidsleje til dig.

Loft og moderne køkken

Ligesom en langtidslejekontrakt skal du muligvis angive referencer, gennemgå et kredittjek og betale et depositum, rengøringsgebyr og første og sidste måneds husleje på forhånd. En korttidslejekontrakt kan dog give dig en unik mulighed for at udforske et kvarter eller en by, før du forpligter dig til en langtidslejekontrakt eller endda køber et hjem eller et feriested.

Vi vil indrømme, at det, afhængigt af beliggenhed, tidspunkt på året og lokale boligmarked, kan være svært at finde korttidslejemål. Udlejere foretrækker ofte stabiliteten af ​​etårige lejemål. Fortvivl dog ikke! Med de rigtige søgetermer som “korttidsleje”, “virksomhedsleje”, “månedlig leje” og “møbleret”, kan du indsnævre din søgning betydeligt.

Indstil dit budget

Først skal du sætte dit budget. Foretag en indledende søgning for at se de aktuelle månedlige priser i dit ønskede område. Husk at korttidslejekontrakter, hvad enten de er for en uge, en måned eller seks måneder, ofte er dyrere end typiske etårige lejekontrakter på grund af deres fleksibilitet samt det ekstra arbejde og risikoen for ejerne.

Korttidsleje er dog normalt meget billigere end hotelomkostninger per nat. Men hvis du har brug for en plads i eksempelvis løbe- eller skuldersæsonen, kan Dollar gå et skridt videre.

Beslut hvad du vil købe

Dernæst skal du definere de ikke-omsættelige ting for dit nye sted. Vil du have parkering? Er udendørs parkering god nok, eller har du brug for parkeringskælder? Er en tildelt parkeringsplads en deal breaker, eller er det bare et rart sted at være?

Overvej også andre faktorer, såsom det nabolag, du håber at finde, og om sikkerhed på stedet er påkrævet eller tilgængelig. Indeholder lejen det antal soveværelser og badeværelser, du har brug for? Hvad med madlavning og underholdende plads? Ønsker eller mangler du en altan eller privat uderum? Disse er alle ting, som du bliver nødt til at markere på enhver liste. Spørg, hvis du ikke er sikker.

Hvilke faciliteter ønsker du?

Når du har etableret de nødvendige ting, skal du beslutte, hvilke faciliteter eller ekstraudstyr der vil gøre dit ophold mere behageligt.

Gymnastiksalen på Harrison Hot Springs Resort

Tøjvask i din suite, fitnesscenter eller pool på stedet kan forbedre lejeoplevelsen. Afhængigt af lejemarkedet og dit budget kan du dog være nødt til at gå på kompromis med nogle af disse ting.

Selvom det er fantastisk at have alt på ejendommen, skal du måske beslutte, om et fitnesscenter nede på gaden eller en strand en blok væk er et godt nok alternativ. Det er altid bedst at være fleksibel på dette område, fordi det at definere alt som et must-have hurtigt kan begrænse nogle fantastiske muligheder.

Møbleret eller umøbleret?

I modsætning til typiske langtids- og årlige lejer er korttidslejelokaler ofte fuldt møblerede, hvilket sparer dig for besværet og udgifterne til at købe møbler. Du skal dog huske på, at møbleret leje normalt kommer med en højere pris og ofte et større depositum.

Vi har boet i begge, og selvom vi generelt leder efter møblerede steder at leje på kort sigt bare for at maksimere vores tid på at udforske en ny by, har vi møbleret to hele hjem på vores rejser og tjent penge på handlen. Tjek vores indlæg her.

Huslejeaftale

Hvor finder man korttidsleje?

Start din søgning med lokale rubrikannoncer, Facebook Marketplace og lokale udlejningsannoncer. Vig ikke tilbage fra nationale feriehuslister eller lokale ejendomsmæglere. De kan have det indvendige scoop på lejemål, der endnu ikke er opført online.

For eksempel, under vores seneste boligsøgning i en by med en ledig stilling på 0,2 %, opbrugte vi alle vores almindelige online-websteder, og vi spekulerede virkelig på, om vi skulle begynde at kigge i en anden by. Jeg besluttede at se, om nogen lokale ejendomsmæglere lejede, og fandt endelig en lokal ejendomsmægler online, som havde tre eller fire steder at leje. Jeg ringede til hende, og hun havde et hus, der lige var blevet lejet, men hun havde ikke haft tid til at lægge det op på sin hjemmeside eller lokale annoncer endnu. succes! Det var selvfølgelig lidt dyrt, men det var i et godt kvarter og havde masser af plads.

Udforsk muligheder såsom fremleje, landsdækkende udlejningsannoncer, ferieboliger, lokale udlejningsfirmaer, ejendomsmæglere, dit personlige netværk og annoncer på dit job eller skolens intranet.

Den ultimative tjekliste for forretningsrejser

Indstil søgetiden

De fleste lejligheder er først ledige 1-2 måneder før de er klar til indflytning. Så start din søgning tidligt, så du har masser af tid til referencetjek, leasingforhandlinger og meget mere.

Det er også altid godt at bemærke, at nogle byer har bedre tilbud og mere tilgængelighed i lavsæsonen eller hvis det er et turistområde, mens universiteter eller universitetsbyer ofte har mere tilgængelighed, når skolen ikke er i gang, og eleverne skal hjem kl. weekenden. sommer.

Få adgang til menuen

Når du har fundet et sted, der opfylder dine kriterier, er det tid til at komme til fortegnelsen. Bed om yderligere billeder, hvis det er nødvendigt, tjek detaljer såsom sikkerhedsdepositum og om forsyningsselskaber er inkluderet, og sørg for at se lejligheden personligt eller via videoopkald, hvis det er muligt.

Men vær forsigtig! Pas på tilbud, der lyder for godt til at være sandt, da svindel er almindeligt med online lejligheder.

Tips til en vellykket søgning

Hvis du kan, så tal med den nuværende lejer eller endda en af ​​de andre lejere. De kan give værdifuld indsigt om ejeren, kvarteret og lejligheden. Hvis du ikke kan besøge personligt, så bed en ven, kollega eller slægtning om at tjekke det ud for dig. Det er afgørende, at du sørger for at få en hvilken som helst lejekontrakt eller lejeaftale skriftligt, før du sender et depositum eller penge til den, der lejer stedet til dig.

Boliglejligheder i New York City

Husk disse faktorer, mens du søger

  • Beliggenhed (Ved siden af ​​en befærdet vej eller på toppen af ​​en bar, der er åben indtil kl. 02.00, kan det forstyrre din søvn, men giver underholdning, hvis det er det, du leder efter. Det er op til dig at bestemme, hvad der skal prioriteres.)
  • Overførselsmuligheder (Hvordan kommer du rundt, hvis du ikke har en bil? Tog, transit, taxa, Uber? Hvor tæt på er hver enkelt?)
  • potentielle bofæller (Deler du lejligheden med nogen, og hvis det er tilfældet, hvis navn står på lejekontrakten, og hvordan betaler de for deres andel? Hvis de redder dem i sidste øjeblik, har du så en backup-mulighed?)
  • Adgang til væsentlige tjenester såsom dagligvarebutikker, tankstationer og apoteker (Er det let at gå/køre, eller skal du overføre 3 busser for at komme dertil?)
  • Nærhed til restauranter, tøjbutikker og underholdning (Håber du at være i hjertet af underholdningsdistriktet, eller håber du at finde noget væk fra stress og jag?)

Hvis boligmarkedet er stramt eller dyrt, så find ud af, hvad du kan give afkald på. Kan du rejse mere? Kan du bo sammen med en værelseskammerat i stedet for alene? Kan du ændre datoerne, når der er mere tilgængelighed, eller når tingene er billigere?

At finde en korttidsudlejning i en ny by kan være en skræmmende opgave. Men med den rigtige tilgang kan du gøre denne udfordring til et spændende eventyr. God jagt!

Leave a Comment