Er en handelsuddannelse det værd? Sådan beslutter du dig

Er en handelsuddannelse det værd?

Hvis du nogensinde finder dig selv i at dagdrømme om, hvordan det ville være at flyve business class på din næste internationale flyvning, ved du, at det kan være fristende. Tanken om ekstra benplads, gratis drinks og gourmetmåltider kan trods alt få almindelig gammel økonomiklasse til at føles som et træk.

Men er Business Class virkelig den højere pris værd? Lad os finde ud af det!

Er en handelsuddannelse det værd?

Uanset om du ønsker at booke en international flyvning fra Storbritannien til Australien, eller en langdistanceflyvning Business class fly til GrækenlandTja, der er meget at overveje.

Mens du nogle gange kan finde business class på indenrigsflyvninger, findes den for det meste på internationale flyvninger og tilbyder mere komfort og faciliteter end almindelig økonomi, premium economy eller indenrigs første klasse.

Én ting kan vi garantere, da business class er dyrere og mere rettet mod solo forretningsrejsende, vil du sandsynligvis have færre babyer og børn på business class.

Ikke alle business class-billetter er skabt lige

Først en advarsel. Ikke alle business class-billetter er skabt lige.

Nogle Business Class-flyvninger har liggende sæder, måltider designet af kendte kokke, flere barer til Business Class-passagerer og god service. Andre business class-billetter er økonomibilletter, der er opgraderet til et minimum, med lidt større sæder, samme mad som økonomiklasse og en plads forrest i flyet. Der er betydelige forskelle i business class mellem forskellige flyselskaber, specifikke ruter og endda fly.

American Express Platinum Airmiles kreditkortgennemgang

Forskellige flyselskaber kan også navngive deres business class sæder med et andet navn, såsom executive class, upper class, club world eller club europe.

det koster

Det største tab mod business class-billetter er deres omkostninger. En lavprisbillet til en billig pris kan koste så lidt som et par hundrede dollars, mens en virksomheds- eller førsteklasses billet kan sætte dig tusindvis af dollars tilbage. Men hvis du ønsker at forkæle dig selv med en enestående rejse eller rejse i komfort til et vigtigt møde eller en begivenhed, kan de ekstra penge være det værd.

Generelt er business class dyrere end økonomiklasse, men meget billigere end første klasse.

Kortere flyvninger har også en tendens til at have mindre omkostningsforskelle mellem økonomi- og businessklasse end længere flyvninger. For nogle langdistanceflyvninger, for eksempel mellem Storbritannien og Australien, kan business class koste bogstaveligt talt tusindvis mere end økonomiklasse.

måltider

Hvis du rejser over flere tidszoner og ønsker at nyde dit fly fuldt ud, kan det være værd at betale nogle ekstra penge til måltider af højere kvalitet på Business Class.

Mange flyselskaber tilbyder mad af bedre kvalitet end hvad der er tilgængeligt i økonomi (tænk frisk salat i stedet for syrlige sandwich) samt gratis vin og champagne (hvis det er din ting!). Business class inkluderer også ofte snacks efter anmodning.

Northern flight måltid
Nu er det sådan her al flymad skal smage! Northern flight måltid

Generelt er business class mad marginalt bedre end økonomiklasse, men der er visse undtagelser, hvor business class mad er af meget højere kvalitet. For eksempel, Air France Michelin-kokken Anne-Sophie Beck fik til opgave at tilberede otte retter til business class-kunder.

På korte business class flyvninger vil et måltid dog ikke gøre den store forskel, da de fleste flyvninger alligevel ikke har tid til at servere ordentlige måltider ombord.

Sæder og komfort

Business class sæder kan være dag og nat sammenlignet med den oplevelse, du får på økonomiklasse. For det første tilbyder Business Class sæderne mere luksus og komfort med større tilbagelænede sæder og mere benplads.

Langdistanceflyvninger på Business Class tilbyder generelt en flad seng, men dette er ikke garanteret. Hos nogle flyselskaber som TAP læner business class-sædet kun delvist tilbage.

Et godt sæde handler ikke kun om komfort. På en langdistanceflyvning kan en afslappende oplevelse give dig meget bedre søvn og reducere jetlag, hvilket resulterer i en mere behagelig ferie (eller forretningsrejse). Det kan også betyde at vælge en overnatningsflyvning og et ordentligt hvil frem for en dagstur. Ikke alene kan du spare på hotelomkostningerne, men du kan også stå udhvilet af flyet og klar til dit første eventyr.

Vil du vide de specifikke detaljer om dit sæde? Søg efter dit flyselskab sæde guru Og tjek specifikationerne. Her er nogle ting, du skal være opmærksom på. Hvad er bredden på sæderne? Hvor tæt er du på andre passagerer? Hvor mange sæder er der i træk? Ligger sædet tilbage? Vil sædet blive til en seng?

Afgang og ankomst

Nogle, men ikke alle, Business Class-billetter giver en bedre afgangs- og ankomstoplevelse. Afhængigt af flyselskabet og ruten kan dette omfatte hurtig check-in, fast-track sikkerhed, prioriteret boarding og prioriteret immigration samt et mere generøst bagagerum til den bedste forretningsrygsæk.

Den ultimative tjekliste for forretningsrejser

Tjenester og privilegier

Du kan forvente bedre frynsegoder i erhvervslivet end økonomiklasse, fra kraftige opladere til at holde alle dine enheder i top stand, bedre underholdningsmuligheder og endda gratis faciliteter som gratis Wi-Fi-adgang og aviser og magasiner.

Derudover får Business Class-rejsende prioriterede boarding- og check-in-tjenester, så de kan være en af ​​de første ombord. Business class har generelt et højere vært-til-passager-forhold, hvilket fører til bedre service, herunder hurtigere måltidsservice, hvilket betyder, at måltiderne serveres først og mere gang med lyset slukket for bedre søvn på lange flyvninger.

Nogle Business Class-flyvninger tilbyder yderligere frynsegoder såsom afhentning og aflevering med chauffør og en bekvemmelighedspakke ombord på flyvningen, der inkluderer genstande såsom sokker, øjenmasker og toiletartikler.

Generelt (dog ikke altid) giver en billet til business class dig adgang til flyselskabets lufthavnslounge. Loungeadgang inkluderer ofte faciliteter såsom gratis måltider, alkohol, brusere og strygning.

Business class vs første klasse

På Business Class vil du forvente fordele som bredere eller mere komfortable sæder og prioriteret boarding.

Når du opgraderer til First Class, er du forkælet fra start til slut. Fra madoplevelser, der kan konkurrere med fine middage og personlige concierge-tjenester, til private suiter med senge, brusere og lydisolerede områder til forretningskonferencer, First Class er en mere luksuriøs oplevelse.

Førsteklasses mad konkurrerer ofte med de bedste restauranter og kan have menuer designet af berømte kokke.

Business class har mere benplads, men ikke altid privat plads, mens første klasse nogle gange byder på sæder, der kan omdannes til en seng eller en lejlighed.

SCOTTeVEST Chloe Airport hættetrøje

Sådan sparer du penge på business class-billetter

Hvis du ikke har råd til business class, er der et par tricks, der kan hjælpe med at få prisen ned.

Vent på en opgradering i sidste øjeblik. Du får blot et tilbud fra flyselskabet i sidste øjeblik om at opgradere. På et tidspunkt i fortiden ville de ofte give nogen en gratis tur, men de dage er generelt forbi, fordi flyene ofte er for høje, og det koster dig normalt, dog ofte til en meget reduceret pris, end du ville have forudbetalt på det tidspunkt.

Brug dine flyselskabspoint eller frequent flyer-status. Hvis du har point eller miles, kan det være umagen værd at slippe af med nogle af disse point for at opgradere. Hvis tiden er inde, er der tidspunkter, hvor det giver mere mening at bruge point.

Overvej premium økonomibilletter. Hvis du ikke kan retfærdiggøre prisen på en business class, er premium economy en anden mulighed. Generelt giver premium økonomiklasse dig større sæder, forsæder, bedre mad og et par flere frynsegoder til meget mindre end business class.

Book tidligt. Den tidlige fugl får ormen, eller i dette tilfælde den billigere business class billet. Book så langt i forvejen som muligt for at sikre dig de bedste tilbud. Selvom det nogle gange kan være billigere at håbe på en opgradering i sidste øjeblik, er der ingen garanti for, at en bedre aftale vil vise sig.

Overvej alternative lufthavne. Nogle gange kan det spare dig penge på business class-billetter ved at flyve til en nærliggende lufthavn. Overse ikke de mindre lufthavne i området.

Så er det værd at flyve på business class?

I sidste ende er det et personligt valg at vælge business eller økonomiklasse. Det afhænger virkelig af dit budget og hvor vigtig komfort er for dig, når du flyver lange distancer (eller korte afstande).

Hvis du er rig på kontanter og kort tid, er business class måske noget for dig. Forsæt med at bestille en plads i den forreste kabine, men sørg for at maksimere dine fordele ved at drage fordel af alle frynsegoder, der tilbydes med din billet, såsom adgang til lounge eller check-in privilegier.

Skal en business class-billet være på din tjekliste for forretningsrejser? En god erhvervserfaring gør det at komme fra punkt A til punkt B til en fornøjelse, ikke en udholdenhedsprøve!

Men hvis det er vigtigere at spare penge end at forkæle dig selv, så kan sparsommelighed være vejen at gå. Bare husk, at der altid er måder at gøre din rejse mere behagelig ved at undersøge flyselskabernes faciliteter, før du bestiller din billet!

Artikler du måske kan lide

Leave a Comment