Disclaimer

Ansvarsfraskrivelse for rabzub

Hvis du har brug for yderligere oplysninger eller har spørgsmål om ansvarsfraskrivelsen på vores websted, er du velkommen til at kontakte os via e-mail på [email protected].

Ansvarsfraskrivelse for rabzub

Alle oplysninger på dette websted – https://rabzub.com/ – offentliggøres i god tro og er kun til generelle informationsformål. rabzub giver ingen erklæringer eller garantier med hensyn til fuldstændigheden, pålideligheden eller nøjagtigheden af disse oplysninger. Enhver handling, du foretager baseret på oplysninger, der findes på denne hjemmeside (rabzub), er helt på egen risiko. rabzub er ikke ansvarlig for tab og/eller skade i forbindelse med din brug af vores hjemmeside.

Du kan besøge andre hjemmesider fra vores hjemmeside ved at bruge hyperlinks til disse eksterne hjemmesider. Selvom vi bestræber os på kun at levere kvalitetslinks til nyttige og etiske hjemmesider, har vi ingen kontrol over indholdet og arten af disse hjemmesider. Disse links til andre websteder udgør ikke en anbefaling af alt det indhold, der findes på disse websteder. Webstedsejere og indhold kan ændres uden varsel, og det kan ske, før vi har mulighed for at fjerne et link, der måske er “gået galt”.

Vær også opmærksom på, at når du forlader vores websted, kan andre websteder have forskellige privatlivspolitikker og vilkår, som er uden for vores kontrol. Før du handler eller uploader oplysninger, skal du sørge for at tjekke privatlivspolitikken på det pågældende websted samt deres “Terms of Service”.

Samtykke

Ved at bruge vores hjemmeside giver du dit samtykke til vores ansvarsfraskrivelse og accepterer dens vilkår.

Opdatering

Hvis vi opdaterer, tilføjer eller foretager ændringer i dette dokument, vil disse ændringer blive offentliggjort her.